На Аскольдовій могилі за участю священства УГКЦ і УПЦ КП поховали невпізнаного активіста майдануУ суботу, 5 квітня, на Аскольдовій могилі в Києві за участю священства УГКЦ і УПЦ КП відбулися похорони згорілого в Будинку профспілок активіста Майдану, який називав себе "Боєць Горана", повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УПЦ КП.

Згідно слів начальника штабу Національної гвардії Володимира Волкова, юнак загинув під час пожежі в Будинку профспілок, але досі не вдалося знайти нікого з родичів померлого. «Відомо лише, що йому було від 23 до 25 років і він належав до організації «Білий Молот».

З благословення глави УПЦ КП Патріарха Філарета, участь у чині відспівування взяв вікарій Київської єпархії, керуючий справами Київської Патріархії єпископ Вишгородський Агапіт з братією Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря.

Від Української Греко-Католицької Церкви участь взяли владика Йосиф Мілян, єпископ-помічник Київської архієпархії УГКЦ, та настоятель Свято-Миколаївського храму на Аскольдовій могилі о. Ігор Онишкевич.

Теги: