19 червня Патріарх Філарет у Синодальній залі Київської Патріархії зустрівся з начальником Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майором Юрієм Павловим. Владика відзначив начальника воєнної розвідки орденом Святого Юрія Переможця, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УПЦ КП.

Вручаючи високу церковну нагороду, Педстоятель Київського Патріархату зазначив, що це є символічний знак Божого благословіння на працю розвідників. Генерал-майор Юрій Павлов подякував владиці за нагороду і зазначив, що ця відзнака додасть йому та усім військовим розвідникам сили і завзяття до перемоги у боротьбі з окупантом.

У спілкуванні з главою УПЦ КП начальник воєнної розвідки розповів про будні та подвиги українських розвідників, які зараз перебувають у зоні Антитерористичної операції. Також від імені Головного управління розвідки Юрій Павлов поросив Патріарха Філарета молитов за розвідників, які зараз виконують бойове завдання на Донбасі.

У зустрічі також взяли участь представники Головного управдління розвідки Міноборони Олександр Самаруха та Микола Красний, Голова Синодального управління духовно-патріотичного виховання у Збройних силах та інших військових формуваннях протоієрей Димитрій Садов'як та благочинний Лівого берега Києва протоієрей Павло Основенко.

Теги: