Український форум благодійників проведе зустріч «Використання скриньок для збору благодійних пожертв: досвід практиків»4 листопада Український форум благодійників в рамках програми «На, вчись» проводить peer learning зустріч «Використання скриньок для збору благодійних пожертв: досвід практиків», повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Гурт.

Благодійні скриньки стабільно популярні серед благодійних організацій, незважаючи на  поширення сучасних видів збору пожертв, як он-лайн благодійність. В той же час у практиків благодійності виникає багато питань, адже процедурні питання щодо благодійних скриньок напряму не прописані в законодавстві України.

Мета заходу: проаналізувати існуючий досвід використання благодійних скриньок та окреслити проблемні питання при їх використанні.

Основні питання, що будуть підніматися під час peer learning event:

- Благодійні скриньки: законодавче регулювання, особливості таможливості використання благодійними фондами.
- Практика використання скриньок благодійниками: розташування благодійних скриньок, залучення волонтерів.
- Інкасація та звітування: створення комісії, підготовка актів, оформлення документації, використання коштів та звіт про надану допомогу.

Захід буде корисним для благодійників, членів благодійних фондів та організацій, співробітників бізнес-компаній, які відповідають за реалізацію благодійних програм; всіх, хто працює з широкою аудиторією користувачів та хоче підвищити власну ефективність.  

Для реєстрації необхідно заповнити реєстраційну форму та надіслати її до 18:00 3 листопада 2014 року на електронну адресу events.ufb@gmail.com. Більш детальна інформація за телефоном +38 044 425 94 94, контактна особа Катерина Ржевська, менеджер програм Українського форуму благодійників.

Фото Facebook

Теги: