9 грудня 2014 року у приміщенні Синодальної зали Київської Патріархії відбулась зустріч глави УПЦ КП Патріарха Філарета з віце-прем’єр-міністром України із гуманітарних питань, міністром культури України, членом Вищої Церковної Ради Української Православної Церкви Київського Патріархату В’ячеславом Кириленком, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УПЦ КП.

Патріарх Філарет привітав В'ячеслава Кириленка з призначенням на високу посаду у Кабінеті міністрів, благословив його на успішну працю.

Під час зустрічі глава Київського Патріархату та віце-прем'єр-міністр обмінялися думками щодо стану та перспектив розвитку міжконфесійних та державно-церковних відносин в Україні, також обговорили сучасну соціальну-політичну ситуацію в Україні, зокрема становище в окупованому Криму та на Донбасі.

У зустрічі також взяв участь Патріарший намісник, митрополит Переяслав-Хмельницький і Білоцерківський Епіфаній та настоятель столичного Петро-Павлівського храму на Берківцях протоієрей Петро Ладвинтович.

Теги: