Патріарх Філарет освятив редакцію київського бюро "Радіо Свобода"23 грудня 2014 року глава УПЦ КП Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет на запрошення працівників редакції "Радіо Свобода" відвідав та освятив приміщення Київського бюро радіостанції, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УПЦ КП.

Владику зустріли головний редактор Київського бюро "Радіо Свобода" Інна Кузнецова та редактор Валентина Павленко. Предстоятель Київського Патріархату окропив нові приміщення Київського бюро радіостанції та звернувся з архіпастирським словом до працівників. Зокрема Патріарх зазначив, що вже впродовж шестидесяти років "Радіо Свобода" доносить до своїх слухачів правду, а відтак творить богоугодне діло. І навіть як радянська влада не боролася із тим, щоб громадяни в СРСР не чули сигнал празького бюро "Радіо Свобода", люди прагнули до правди і дізнавалися об'єктивну інформацію з вуст ведучих потайки слухаючи "Радіо Свобода".

Керівництво радіостанції подякувало Патріарху Філарету за візит та піднесли йому у подарунок ювілейну книгу про історію радіостанції.

Потому Патріарх Філарет дав інтерв'ю для авторської програми Олександра Лащенка - "Ваша Свобода".

Теги: