Глава УГКЦ провів ознайомчу зустріч з представниками Департаменту у справах релігій та національностей України21 січня глава УГКЦ Верховний архієпископ Святослав зустрівся з представниками Департаменту у справах релігій та національностей при Міністерстві культури України на чолі з директором Департаменту Андрієм Юрашем. Зустріч відбулася в резиденції глави Церкви, що біля Патріаршого собору Воскресіння Христового УГКЦ в Києві, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УГКЦ.


На початку зустрічі Андрій Юраш подякував блаженнішому Святославу за можливість провести робочу зустріч та почути з вуст Предстоятеля позицію УГКЦ щодо актуальних питань, які сьогодні турбують українське суспільство. Він також розповів про роботу Департаменту та представив його відділи.

Святослав представив роботу Департаменту УГКЦ у справах зовнішніх зв’язків, який очолює протоієрей Олекса Петрів. «Ми дотримувалися, дотримуємося і будемо дотримуватися тих засад, які прописані в Концепції державно-конфесійних відносин в Україні, що базуються на засадах паритетності», - наголосив глава УГКЦ.

Теги: