В галереї УПЦ стартує виставка переможців Всеукраїнського фотоконкурсу з благодійності та волонтерства5 лютого у київській галереї УПЦ (МП) «Соборна» відбудеться відкриття відразу двох виставок актуальної соціальної тематики, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на організаторів заходів.

Виставка переможців V Всеукраїнського фотоконкурсу «Благодійність крізь призму об’єктива» покликана привернути увагу української громадськості до найкращих практик благодійності та волонтерства. «Благодійність крізь призму об’єктива» – всеукраїнський фотоконкурс, організований Українським форумом благодійників під патронатом Національної спілки фотохудожників України. До 31 січня виставка діяла в київському музеї Тараса Шевченка, наступною виставку прийме галерея «Соборна». Протягом всього 2015 року фотовиставка подорожуватиме Україною.

Також анонсується відкриття фотовиставки про будні і свята Київської громади глухих і слабочуючих людей. У 2014 році громада відсвяткувала своє 10-річчя. За цей час у православній спільноті відбулося багато подій. Представлені на виставці світлини розповідають про літургійне життя громади глухих, її паломництва Україною та за кордоном, про веселі заняття у дитячій недільній школі і про те, чого не можна почути, але можна відчути серцем.

В рамках відкриття відбудеться благодійна фотосесія для вихованців Недільної школи «Чути серцем».

 
Відкриття відбудеться 5 лютого о 19.00 за адресою: м. Київ, Залізничне шосе, 3, Галерея «Соборна» (м. Либідська). Тел. для ЗМІ - 099 231 47 42, (044) 529 03 59.

Теги: