Керівники українських Церков взяли участь у державних вшануваннях полеглих у Другій світовій війні9 травня 2015 року керівники українських Церков і релігійних організацій України взяли участь у державних вшануваннях полеглих у Другій світовій війні, які очолив Президент України Петро Порошенко, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УПЦ і сайт УПЦ КП.

 

Разом із главою держави та учасниками Другої світової війни ієрархи УПЦ (МП), УПЦ КП тощо поклали квіти до пам’ятника на могилі Невідомого солдата у Парку слави у Києві.

У церемонії також взяли участь прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, перший заступник голови Верховної Ради України Андрій Парубій, голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко, голова Київської обласної державної адміністрації Володимир Шандра, глава Адміністрації Президента України Борис Ложкін.

Присутні хвилиною мовчання вшанували українців, які загинули захищаючи Батьківщину. Воїни Почесної варти відсалютували з особистої зброї шістьма залпами та пройшли урочистим маршем повз пам'ятник Невідомому солдату.

Теги: