Академія УПЦ КП співпрацюватиме з Київським національним університетом будівництва і архітектури9 липня 2015 року відбулося підписання договору про співпрацю між Київською православною богословською академією УПЦ КП та Київським національним університетом будівництва і архітектури, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УПЦ КП.

Договір про спільну співпрацю підписали ректор КПБА доктор богословських наук, професор митрополит Переяслав-Хмельницький і Білоцерківський Епіфаній та ректор КНУБА (КІСІ) заслужений працівник освіти України, доктор економічних наук, професор Куліков Петро Мусійович. На поії були також присутні: завідувач кафедри церковної історії КПБА, доктор церковно-історичних наук, професор, прот. Віталій Клос, викладачі та студенти КПБА.

Під час зустрічі були розглянуті перспективні напрямки співпраці між навчальними закладами: проведення спільних наукових заходів (конференцій, семінарів, круглих столів тощо), здійснення спільних видавничих проектів, стимулювання дослідницької діяльності студентів, їх залучення до виконання спільних наукових проектів, проведення спільних культурних заходів.

Вкінці зустрічі ректор КПБА і ректор КНУБА обмінялись збірниками наукових напрацювань навчальних закладів і зробили спільне фото.

Теги: