Баптисти Київщини готують низку проектів для молоді й підлітківНа останній зустрічі молодіжних та підліткових лідерів Київщини понад 50 служителів з різноманітних баптистських церков Києва та області обговорили спільні проекти, які провели і які ще відбуватимуться, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт баптистів України.

Одним з таких об’єднуючих проектів уже став KievYOUTHfest, який проводився у серпні цього року. Нещодавно, 10 листопада, відбулась зустріч молодіжно-християнського руху «Час Змін» за участю близько 400 молодих людей.

Кожна церква представила ідею, яку можна втілити в життя молоді, при цьому не витрачаючи багато коштів або ресурсів. Були представлені такі проекти, як Молитовний сніданок, Кіно ніч, Міжцерковний квест, Випускний вечір, Молитва у лісі, Міжцерковний брейн-ринг, Різноманітні спортивні змагання на базі церков (настільний теніс, футбол, баскетбол і т.д.).


Наслідуючи приклад Мартіна Лютера, Вадим Кузнецов з церкви «Дім Євангелія» «прибив» на двері не 95, а 5 тез підліткового служіння: "1. Підлітки - це не тільки наше майбутнє, але й наше сьогодення. 2. Підлітковий вік - це хороша можливість закласти Баптисти Київщини готують низку проектів для молоді й підлітківбіблійні істини в процесі формування особистості. 3. У спілкуванні з лідерами відбувається виховання підлітків у дусі служіння Богу. 4. Підліткове служіння - це хороша можливість для молодих людей знайти друзів у церкві. 5. Служитель, в першу чергу, це реальний приклад для підлітка в застосуванні Божого Слова у своєму житті (душеопікунство і наставництво)".

Найближчим спільним заходом запланована молодіжна молитовна зустріч, яка відбудеться 27 листопада у приміщенні церкви «Дім Евангелія», і буде тривати усю ніч. Тому молодь Київщини зможе більше 12 годин перебувати у спільній молитві та поклонінні Богу. Навесні пройде молодіжний форум та форум керівників молоді. Також розпочато підготовку до фестивалю християнської молоді Києва та області 2016.

Теги: