Священик УПЦ КП виступив на міжнародному форумі «Науковці та освітяни України в ім'я утвердження миру, стабільності та розвитку суспільства»30 листопада 2015 року у приміщенні конференц-зали «Конгрес» готелю «Братислава» відбувся Міжнародний форум «Науковці та освітяни України в ім'я утвердження миру, стабільності та розвитку суспільства», повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УПЦ КП.

Подію провела Академія наук вищої освіти України за підтримки та участі Національної академії наук України, Національної академії педагогічних наук України, Національної академії правових наук України, Національної академії аграрних наук України, міжнародних представників наукової та освітянської еліти.

Координатором форуму був Станіслав Ісакович Табачніков, головний учений секретар, віце-президент Академії наук вищої освіти України.

З благословення Патріарха Філарета зі словом-привітанням учасникам форуму та побажанням плідної роботи на ньому виступив проректор з наукової роботи Київської православної богословської академії УПЦ КП протоієрей Віталій Клос.

Головною метою Форуму було скоординувати зусилля наукової еліти для розв'язання кризової ситуації, налагодити механізм демократичного діалогу з державними інституціями, залучити широке коло науковців та освітян, представників урядових структур і засобів масової інформації до обговорення питання щодо реального стану та проблем реформування науково-освітянської сфери України.

Учасникам Форуму було презентовано видання «Науковці та освітяни України» з інформаційними даними та науковими напрацюваннями, що видається на кошти спонсорів, а кращих представників науки та освітянської сфери відзначили нагородами та грамотами.

Фото naukaosvita.simplesite.com

Теги: