В Одесі затримано двох співробітників СБУ за вимагання хабара від настоятеля монастиряДвох співробітників Одеського облуправління Служби безпеки України затримано за вимагання й одержання хабара від настоятеля місцевого православного монастиря, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Укрінформ.

"Спецоперацію з затримання корумпованих співробітників УСБУ було проведено після заяви настоятеля православного монастиря про вимагання від нього 70 тисяч доларів в обмін на приховання компромату на клірика, здобутого офіцерами відділу "Т" (структурний підрозділ протидії терористичним та сепаратиським проявам -- ред.) про незаконне захоплення монастирем земельної ділянки Міноборони України", -- зазначив співрозмовник-правоохоронець для агенства.

За його словами, "спецслужбістів було затримано при одержанні 50 тисяч доларів - більшої частини хабара за нерозголошення протиправних діянь клірика, що може завадити його просуванню на високий пост у православній церкві. Наразі тривають першочергові слідчі дії".

Фото Facebook

Теги: