Історик Михайло Якубович прочитає у Львові лекцію «Іслам: стереотипи, міфи та реальність»У Львові у четвер, 24 грудня, у Першій Львівській Медиатеці за підтримки проекту "КримSOS" відбудеться відкрита лекція про іслам — йтиметься про стереотипи, міфи та реальність, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Islam.in.ua.

Лекцію прочитає та відповість на запитання присутніх відомий вчений-сходознавець, кандидат історичних наук, автор першого перекладу Корану українською мовою, науковий співробітник Острозької академії Михайло Якубович.

Зацікавлені з перших вуст почують відповіді на такі запитання: чому вчить іслам, хто такі мусульмани, що насправді означає слово «джихад» і як за Кораном мають вибудовуватися взаємини мусульман з представниками інших монотеїстичних релігій, чи є в ісламі місце тотеризму?

Лекція відбудеться о 17:50 за адресою Львів: вул. Мулярська, 2-а. Телефон для довідок: 066-979-05-26.

Нагадаємо, також, що Комітет зовнішньої місії союзу церков християн-баптистів України проведе 11-15 січня 2016 року у Львові місіонерський курс «Знайомство зі світом Ісламу». Баптисти розкажуть у Львові, "як можна вести неконфліктний взаємовигідний діалог" з мусульманами.

Теги: