Дружина пастора посіла призове місце в журналістському конкурсі на РівненщиніПідбито підсумки конкурсу журналістів на найкраще висвітлення у регіональних ЗМІ інформації про діяльність найбільшого стратегічного підприємства Рівненського регіону — Рівненської атомної електростанції, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт Адвентистів сьомого дня.

На розгляд приймали матеріали різних жанрів (стаття, репортаж, інтерв’ю), опубліковані в районних і обласних виданнях, а також розміщені на регіональних інтернет-порталах і трансльовані в ефірі. При оцінюванні робіт ураховували спрямованість на підвищення іміджу атомної енергетики, актуальність і соціальну значущість матеріалу, оригінальність викладу та авторське бачення теми.

Врахувавши професійність, оригінальність відображення теми, журі відзначило п’ятьох авторів. Перше місце та грошову премію розміром 3000 гривень у номінації “Найкраща публікація” отримав Василь Бурченя, головний редактор газети “Вісті Рівненщини”, за статтю “РАЕС: сьогодні, завтра і завжди”.

Третє місце у номінації “Відео чи радіо сюжет” посіла кореспондент FM-радіо “Бурштиновий шлях” Анжела Поліщук за сюжет “РАЕС вирішує енергетичні проблеми України” та отримала грошову винагороду 1000 гривень.

Анжела Поліщук два роки працює кореспондентом FM-радіо ТРК «Бурштиновий шлях». Сімейно-дитячі, просвітницькі та мистецькі радіопередачі є доповненням до актуальних діалогів та інтерв’ю, які Анжела готує в ефір краянам поліського регіону.

Має вищу педагогічну освіту. Є керівником клубного об’єднання «Моя сім’я і здоров’я», котрий діє в Кузнецовській міській публічній бібліотеці. Чоловік Анатолій Володимирович — пастор Адвентистської церкви. Анатолій та Анжела виховують двох дітей: Юрія та Юлію.

Теги: