25 березня Крейг Л. Бломберг, почесний професор Денверської семінарії (США), проведе в Києві відкритий семінар «Дослідження Біблії як ресурс для сучасної теології». А 29 березня - 2 квітня старший професор з консультування Денверської семінарії, ліцензований клінічний психолог д-р Джеймс Р. Бек прочитає в Києві курс ”Теорія і основи консультування: З фокусом на стресі та травмі”, повідомляє кореспондент порталу "Релігія в Україні".

Обидві події організовують Християнський центр “Реаліс” разом з Центром дослідження релігії НПУ ім. Драгоманова.

Професори Денверської семінарії (США) проведуть у Києві семінар «Дослідження Біблії як ресурс для сучасної теології» і курс «Теорія і основи консультування: З фокусом на стресі та травмі»Відкритий семінар Крейга Л. Бломберга «Дослідження Біблії як ресурс для сучасної теології» відбудеться 25 березня в НПУ ім. М.Драгоманова. Семінар орієнтований на спеціалістів з теології та біблеїстів. Він призначений для обговорення ролі Біблії та її вивчення як чи не єдиного авторитетного джерела  у сучасній теології та її взаємодії з іншим джерелами теологічних роздумів.

Час проведення: 25 березня, п’ятниця, 14:00 – 16:50. Місце проведення: Київ, Гуманітарний корпус НПУ ім. М.П.Драгоманова (вул. Тургенівська, 8/14), аудиторія 3-4. Контакти: office@realis.org

29 березня - 2 квітня старший професор з консультування Денверської семінарії, ліцензований клінічний психолог д-р Джеймс Р. Бек прочитає в НПУ ім. М.П.Драгоманова курс ”Теорія і основи консультування: З фокусом на стресі та травмі”. Професори Денверської семінарії (США) проведуть у Києві семінар «Дослідження Біблії як ресурс для сучасної теології» і курс «Теорія і основи консультування: З фокусом на стресі та травмі»Джеймс Р. Бек є автором та співавтором восьми книг, серед яких "Зцілення для страждаючих: надання надії та допомоги потерпілим жінкам", "Психологія апостола Павла".

Метою даного курсу є надати християнським лідерам, пасторам і капеланам базові знання щодо теорій та напрямів консультування, навичок допомоги людям, що переживають кризу та психологічний стрес, а також тим, хто страждає від станів, що пов'язані зі стресом та травмою.

Курс складається з трьох частин. У першій частині студенти вивчатимуть спільне та відмінне між звичайною пастирською діяльністю та консультуванням. У другій частині курсу студенти ознайомляться з посттравматичним стресовим розладом (ПТСР), дізнаються, як психологічна травма впливає на потерпілого, вивчать стратегії надання допомоги тим, хто пережив важкі психологічні потрясіння. У третій і останній частині буде розглянуто вісім головних моделей сучасного консультування.

Дати та час проведення: 29 березня - 2 квітня 2016 року, з 9:30 по 16:50.

Місце проведення: Київ, Гуманітарний корпус НПУ ім. М.П.Драгоманова (вул. Тургенівська, 8/14), аудиторія буде уточнена пізніше. Є місця для вільних слухачів.

Умови участі за адресою: office@realis.org. Реєстраційна форма за посиланням: https://goo.gl/8v1gYT

Теги: