Професор з Денверської семінарії (США) розпочне в Києві новий курс “Есхатологія Нового Завіту: Книга Об’явлення”Доктор Крейг Л. Бломберг, почесний професор у Денверській семінарії (Колорадо, США), з 21 березня розпочне в НПУ ім. М.Драгоманова новий курс “Есхатологія Нового Завіту: Книга Об’явлення”, повідомляє кореспондент порталу "Релігія в Україні".

Лектор проаналізує книгу Об'явлення, її структуру, богословські теми, суперечливі моменти тлумачення та застосування.


Він читав курси про Новий Завіт на чотирьох континентах, а його праці відомі всьому світові. Окрім викладання, доктор Бломберг вчить, проповідує і виступає для різних церков і навчальних закладів, з середини 1990-х років виховує церковних лідерів у рамках конференцій по всьому Тихоокеанському регіону.


Цілі курсу: ввести у проблематику політичного богослов'я Нового Завіту і, зокрема, книги Об'явлення, ознайомити з сучасними поглядами на богослов'я книги Об'явлення та його застосуванням до проблем суспільно-політичного життя, дати початкові навички дослідницької роботи в області екзегетики і біблеїстики у контексті політичного богослов'я, допомогти навчитись критично оцінювати різні богословські позиції в області політичної теології, опомогти навчитися знаходити практичне застосування висновків, отриманих у результаті досліджень в області політичного богослов'я.


Дати та час курсу: 21-26 березня, з 9:30 до 16:50.


Місце проведення: Київ, Гуманітарний корпус НПУ ім. М.П.Драгоманова (вул.. Тургенівська, 8/14), аудиторія 3-4.


Контакти: office@realis.org

Теги: