Церковнослужителі обговорили з губернатором Київщини питання міжконфесійного діалогуУ столиці за участю новопризначеного губернатора Київщини М.Д. Мельничука та представників релігійних конфесій області відбувся круглий стіл, під час якого було обговорено ряд нагальних питань, які стосувалися налагодження міжконфесійного діалогу у форматі держава-суспільство-релігійні організації, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Сhurch.net.ua.

Також на заході обговорювали значення діяльності релігійних організацій та церков у суспільному житті Київщини, а також проведення заходів на території області, пов’язаних з 30-ми роковинами Чорнобильської катастрофи.

Голова Київської облдержадміністрації Максим Мельничук привітав учасників заходу та наголосив на важливості проведення таких зустрічей та просвітницькій роботі, яку здійснюють релігійні організації.

«Основна задача представників церков полягає у тому, щоб роз’яснити людям основні аспекти духовності: молитва, проповідь, дотримання заповідей Божих. Але найбільш важливим є те, що виховання особистості у цьому напрямку необхідно розпочинати змалку з дитячого садочка та школи», - зазначив Максим Мельничук.

Теги: