Митрополит УПЦ нагородив волонтерів, які підтримують бійців у зоні АТО7 червня у Вінницькому єпархіальному управлінні відбулася зустріч митрополита Вінницького і Барського Симеона, ієрарха УПЦ (МП), з благодійниками та представникам Вінницької спілки десантників, які підтримують військовослужбовців Збройних сил України у зоні АТО у співпраці з священиками-волонтерами з Вінницької єпархії, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УПЦ.

Архіпастир відзначив значний внесок благодійників у соціальну місію Церкви. Зокрема за їх сприяння Вінницька єпархія і волонтерські організації постачають хворим у Вінницький військово-медичний Центр ліки, питну воду, засоби гігієни та гуманітарну допомогу.

Митрополит Симеон вручив благодійникам і волонтерам нагороди та грамоти Вінницької єпархії. Він особливо наголосив, що Церква у першу чергу прагне миру і щодня молиться за припинення війни в Україні, але поки миру немає і на українській землі проливається людська кров, Церква через своїх священнослужителів і вірян надає й надалі надаватиме гуманітарну та духовну допомогу як мирним жителям, які страждають від війни, так і військовим.

Теги: