На конгресі адвентистів у Чернівцях представили євангельську програму для жителів Донбасу і клуб слідопитів «16–22»У Чернівцях 10–11 червня адвентисти провели місіонерський конгрес, у якому взяли участь віряни з Тернопільської, Івано-Франківської та Чернівецької областей. Під час заходу 15 осіб уклали завіт з Богом через водне хрещення, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт Адвентистов седьмого дня.

До присутніх звернувся виконавчий секретар Євро-Азіатського відділення Адвентистської церкви Віктор Алєксєєнко. 10 червня відбувся обряд хрещення.

Наступного дня конгрес відбувся в літньому театрі парку ім. Т. Г. Шевченка, куди прийшли на богослужіння декілька тисяч адвентистів (літній театр вміщає 2500 посадочних місць, люди стояли в проходах і на вулиці). Тут віряни слухали спів церковних хорів, виступи молоді та дітей і навіть пісні, які співаються в Африці. Під час навчальної частини звучали місіонерські вісті зі сходу України: на сцену запросили команду, яка проводила євангельську програму для жителів Донбасу. Потім представники клубу слідопитів та молодіжного руху «16–22» представили свою діяльність і запросили охочих допомогти в підготовці літнього табору в селі Ржавинці, що в Чернівецькій області.

Коли настала обідня перерва, діти й молодь взяли приготовані пакети з християнською літературою й пішли вулицями міста, щоб роздати це мешканцям міста.

Теги: