У Києві — ІІ міжнародний місіонерський форум баптистівУ Києві з 26 по 27 серпня 2016 року в Міжнародному центрі культури та мистецтв відбуватиметься християнський захід міжнародного рівня – ІІ Місіонерський форум. Метою форуму є благовістя та залучення місіонерського служіння серед церков євангельських християн-баптистів, повідомляє "Релігія в Україні"

Основними завданнями форуму є:

  • Широко представити сучасне місіонерство в Україні та за її межами.
  • Заохотити християн до благовістя, показуючи можливості та потреби на місіонерських  полях.
  • Спорядити служителів церкви ефективними інструментами для благовістя і місії.

У заході візьмуть участь близько 2000 делегатів із різних куточків світу. Серед яких відомі місіонери, керівники національних союзів, євангелісти, зокрема Пол Мсіза, президент Всесвітнього баптистського альянсу, Ентоні Пек, генеральний секретар Європейської баптистської федерації, Андрій Чумакін, голова Північно-Західного об’єднання ЄХБ США та інші.

Протягом ІІ Місіонерському форумі на учасників заходу чекають:


  • Виступи спікерів про сучасний стан міжнародної місії: можливості, виклики і загрози.
  • Місіонерські проекти, що реалізовуються на території різних країн.
  • Практичні інструменти для благовістя в Україні та організацій нових церков в сучасних умовах.
  • Можливість віч-на-віч познайомитися із місіонерськими командами та окремими місіонерами, які працюють у найвіддаленіших куточках землі.
  • Відповіді відомих місіонерів на найбільш актуальні питання, які турбують тих, хто бажає стати місіонером.
  • Можливість для помісних церков налагодити з місіонерськими командами партнерські відносини, які полягають у підтримці їхньої місіонерської праці та інше.

Кожен учасник форуму зможе відвідати будь-який із 19-ти практичних семінарів, на якому кожен комітет презентує ідеї для благовістя.

ІІ Місіонерський форум допоможе детальніше дізнатися про сучасний стан місіонерства та отримати практичні інструменти для благовістя, як в Україні, так і поза її межами.

Місце проведення: Міжнародний центр культури та мистецтв, вулиця Інститутська, 1, м. Київ, Україна. Телефон для довідок: (067)-355-75-1.

Сайт: https://ecbua.info/

Нагадаємо, що І Місіонерський форум відбувався 30-31 серпня 2013 року в Києві.

Теги: