Поранений боєць АТО вишиває чеським бісером ікониАндрій Слюсарчук, колишній боєць 51 бригади, повернувся з неоголошеної війни на сході України з важким пораненням та двома контузіями. Вишиті бісером картини й ікони колишнього бійця з Волині купують навіть за кордоном, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Мediahouse.com.ua.

Андрій Слюсарчук каже, що війна забрала його здоров'я, і тепер він не може працювати, аби лікуватися самому та утримувати родину (має двох синів), але Бог дав взамін талант, котрий допомагає це робити. Чоловік, який ніколи не тримав і голки у руках, вишиває якісним чеським бісером надзвичайної роботиі картини, ікони, і святі образи. Нині Андрій може вишити і сорочку, і рушник, і серветку – усе, що просить замовник.

Картини та ікони волинянина охоче купують і за кордоном: в Італії, США, нещодавно одну з ікон придбала православна церква у Сан-Франциско.

Волинські волонтери просять поширити інформацію про талановитого вишивальника. Адже наразі вишивання – єдина можливість Андрієві заробити кошти. Внаслідок поранення і контузій він і досі, через стільки часу після демобілізації (поранення отримав під Мар'їнкою) не може спати ночами, тому й творить свої вишиті дива ночами, ще й вишиває тільки лівою рукою і напівлежачи (болить спина і досі).

Замовити в Андрія Слюсарчука ікону, картину, сорочку чи рушник можна, зателефонувавши йому 0664328787. 0986307414.

Теги: