На Волині австралійський євангеліст навернув до Христа групу місцевих жителівУ місті Ковелі, що на Волині, у жовтні в будинку «Просвіта» пройшла кількаденна євангельська програма «В пошуках впевненості» за участю Дені Мілінкова, австралійського проповідника Церкви адвентистів сьомого дня. За її підсумками в першій адвентистській громаді м. Ковеля відбулося свято хрещення 7 осіб, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт Адвентистів сьомого дня.

Протягом програми перед проповідями також проводив лекції сімейний психолог, пастор з міста Києва Володимир Куцій, розкриваючи тему «Щасливий той, хто щасливий у себе вдома». Він використовував найновіші дані досліджень у сфері психології провідних вчених світу, надавав практичні поради.

Потім лунало слово Біблії. Євангеліст з Австралії Дені Мілінков присвячував свої проповіді книгам Даниїла та Відкриття. Перекладала Яна Костинюк. Вечори доповнювалися пісенними духовними творами.

Сім осіб виявили бажання приєднатися до церковної сім’ї адвентистів. Коли настав день хрещення, обряд провів пастор першої громади м. Ковеля Микола Демчина.

Після євангельських зустрічей анонсували в ковельських громадах курси з вивчення книги Даниїла, програму «Прощення ради здоров’я» і лекції з сімейних відносин.

Теги: