Німецький Університет ім. Мартіна Лютера хоче взяти на навчання наступну групу студентів УПЦ КП24-25 листопада у Львівській православній богословській академії УПЦ КП відбувалась ІХ Міжнародна конференція: “Християнська сакральна традиція: віра, духовність, мистецтво”, яка щороку збирає науковців із різних навчальних та дослідницьких установ, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УПЦ КП.

Цього року своїми напрацюваннями ділились дослідники із України, Білорусі, Німеччини та Польщі. Доповіді, які увійшли до збірника матеріалів, торкались широкого спектру тем: богословських, історичних, філософських, культурологічних, мистецьких тощо.

Серед доповідачів були викладачі Університету ім. Мартіна Лютера (м. Халле-Вітенберг, Німеччина) – проф. Рейнхард Тьолле та Мартін Іллер, які вручили студентам ЛПБА Лабусевичу Юрію та Венгрину Володимиру німецькі державні сертифікати про поглиблене вивчення німецької мови. Ці студенти в рамках співпраці між навчальними закладами півроку навчались у Німеччині. Одночасно німецькі гості повідомили про готовність прийняти на навчання наступну групу студентів ЛПБА.

Фото Facebook

Теги: