Патріарх Філарет відзначив керівництво гіпермаркету «Епіцентр», яке разом з УПЦ КП підтримує бійців АТО22 грудня Патріарх Філарет зустрівся з керівництвом будівельного гіпермаркету «Епіцентр К6» м. Києва. З початком російської агресії та воєнних дій на сході України керівництво найбільшого в Європі будівельного гіпермаркету «Епіцентр К6», що розміщений на столичних Берківцях, вкладає свою посильну допомогу у швидку перемогу України у війні з агресором, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УПЦ КП.

Завдяки спеціальній програмі гіпермаркету Київська Патріархія неодноразово передавала українським воїнам в зону проведення АТО необхідні речі в побуті та для обігріву бліндажів і інших приміщень в холодну пору. Так, 30 листопада минулого року Патріарх Філарет освятив та передав для потреб Збройних сил дев’ять електрогенераторів, бензопили та електрокабель. Цього року, в день пам’яті святителя Миколая Чудотворця, на території Михайлівського Золотоверхого монастиря м. Києва, Патріарх Філарет освятив і передав бійцям калориферні печі (буржуйки) «Alaska».

За прояв особливої жертовності та любові до України глава УПЦ КП нагородив керівництво будівельного гіпермаркету «Епіцентр К6» церковними орденами:

директора Тараса Панасюка – орденом Святителя Миколая Чудотворця,
заступника директора Вадима Філона - орденом Святителя Миколая Чудотворця,
начальника відділу Ганну Миронову – орденом Святої великомучениці Варвари.

Предстоятель Церкви подякував нагородженим за їхню стійку державницьку позицію та закликав і надалі активно допомагати Церкві опікуватися українськими воїнами, котрі ціною власного життя мужньо охороняють спокій усієї України.

За нагородженням також був присутній настоятель Малої (Теплої) Софії прот. Петро Ладвинтович.

Теги: