Мер Тернополя отримав подяку від Папи Римського за розбудову Марійського духовного центру УГКЦ у ЗарваниціАрхієпископ Василій Семенюк вручив очільнику Тернополя Сергію Надалу подяку від Папи Римського Франциска. Подія відбулася в архікафедральному соборі Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Nday.te.ua.

Як зазначив архієпископ, очільник Тернополя отримав подяку за допомогу та особистий внесок у розбудову Марійського духовного центру УГКЦ у Зарваниці.

«Цього року духовний центр Зарваниця, яка належить до двадцяти найбільших духовних Маріїнських центрів Європи, мала честь вітати представників шістнадцяти країн. Для того, щоб гідно та гостинно їх прийняти на високому рівні долучилися багато людей та організацій. Тому ми звернулися до Святійшого Отця, щоб він нагородив добродіїв грамотами», – сказав владика Василій Семенюк.

У свою чергу очільник Тернополя привітав присутніх із храмовим празником. «2016 рік оголошений Святим Престолом Роком Божого милосердя. Милосердя – це, у першу чергу, допомога і служіння ближньому у його клопотах. Користуючись нагодою від імені тернопільської громади та українців прошу благословення для усіх на добрі справи для спільного добра, – зазначив Сергій Надал. – З нагоди храмового празника дякую владиці Митрополиту кир Василію Семенюку, отцю-настоятелю, духовенству за духовне наставництво, за довгу і плідну співпрацю з громадою і владою міста...».

Теги: