Святий Миколай від "Карітасу-Київ" відвідав з подарунками понад 2000 потребуючих дітейЗавдяки жертводавцям понад 2000 подарунків було роздано від БФ "Карітас-Київ", що об’єднує греко-католицьких волонтерів, дітям з кризових, малозабезпечених, неповних і багатодітних родин, із сімей вимушених переселенців та батьки яких загинули в АТО. Також подарунки отримали і люди літнього віку – жертви тоталітарних режимів, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УГКЦ.

Урочистість свята відбувалося як у київському "Карітасі" у декілька етапів, так і далеко поза ним.

«Саме завдяки праці великої кількості людей та добродіїв у серцях дітей ще довго пануватиме радість та віра в чудеса Святого Миколая. Будьмо сіячами добра щодня і це змінить наш світ, тому запрошую до співпраці в допомозі тим, хто голодний, кому холодно, хто немає у що вдягнутися, хто шукає останню копійку на життєважливі медикаменти», - висловився директор БФ «Карітас-Київ» о. Роман Сиротич.

На сьогодні БФ "Карітас-Київ" надав допомогу понад 15 000 осіб вимушено переселених зі сходу України, багато з них – діти. Їм особливо потрібна увага й турбота, і співробітники  Карітасу  роблять все можливе, щоб діти-переселенці почувалися  щасливо і радісно у це свято Добра.

Теги: