Священики УПЦ КП здали кров для поранених воїнів АТО23 грудня священики Самбірського благочиння Дрогобицько-Самбірської єпархії УПЦ Київського Патріархату здали кров у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону у Львові для потреб поранених бійців АТО, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УПЦ КП.

Ініціаторами стати донорами крові для поранених захисників України стали голова єпархіального відділу духовно-патріотичного виховання у зв’язках із Збройними Силами та іншими військовими формуваннями протоієрей Ярослав Фабіровський і благочинний Самбірського району протоієрей Микола Бухній.

З благословення архиєпископа Дрогобицького і Самбірського Якова, священики з власної ініціативи звернулися у відділ заготівлі крові закладу на вул. Личаківську, 26. Перед забором корові священнослужителі зустрілися із завідувачем відділенням заготівлі крові Марією Деревко і пройшли необхідне обстеження. Пані Марія розповіла про потребу у крові для поранених бійців, зокрема рідкісних груп з резусом (-).

Теги: