Бердичівські поліцейські затримали "набожного" злодіяДнями до поліції у м. Бердичів Житомирської області надійшло повідомлення про крадіжку з місцевого «Дому молитви» мобільного телефону, належного служительці церкви. Поліцейські з’ясували, що крадіжку вчинив один з відвідувачів релігійного закладу, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на 0412.ua.

Правоохоронці з’ясували, що 25-річна жінка залишила на столі без нагляду свій гаджет вартістю 2 тисячі гривень. Зникнення телефону вона помітила тільки надвечір.

Під час проведення першочерговий дій заявниця повідомила поліцейським, що до злодіяння може бути причетний один з відвідувачів церкви. За словами жінки, він постійно приходить на благодійні обіди, але того дня він поводив себе досить знервовано та підозріло.

У результаті проведених заходів та зібраних показів свідків, дільничні офіцери затримали молодика на одній із центральних вулиць міста, де він саме збирався продати викрадений телефон.

 – Затриманий - 20-річний місцевий житель. Він у скоєному зізнався, - розповіла начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко. – Чужий мобільний телефон, який був при ньому, працівники поліції вилучили в якості речового доказу. Після проведення необхідних слідчих дій гаджет буде повернуто власниці.

Нині у рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) КК України поліцейські перевіряють парубка на причетність до скоєння інших злочинів. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом чи позбавленням волі строком до 3 років.

Теги: