Різдвяний вертеп УПЦ КП завітав до Головного управління Нацгвардії України З нагоди святкування Різдва Христового під керівництвом уповноваженого за співпрацю з Національною гвардією України УПЦ Київського Патріархату протоієрея Івана Михайлишина 6 січня до Головного управління Національної гвардії завітав театралізований Різдвяний вертеп, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт УПЦ КП.

Вихованці недільної школи парафії святого Іоана Предтечі УПЦ КП Деснянського району Києва своєю виставою створили святковий настрій із перших хвилин на сцені.

На завершення дійства до особового складу Головного управління НГУ звернувся і протоієрей Іван Михайлишин. Він розповів про таїнство Різдва Христового, про особливості його святкування в Україні, а також побажав усім миру та Божого благословення.

У свою чергу командувач НГУ генерал-лейтенант Юрій Аллеров подякував гостям за влаштоване свято та співпрацю з Національної гвардією, яка сьогодні є важливою, особливо для особового складу, що виконує завдання на сході України.

Усі учасники вертепу, окрім оплесків та вдячності глядачів, отримали солодкі подарунки.

Теги: