Бориспільська єпархія УПЦ має намір видати посібник з богослужіння з паралельним українським перекладом8 лютого під головуванням митрополита Бориспільського і Броварського Антонія (Паканича) в Києво-Печерській лаврі відбулося перше в 2017 р. засідання Єпархіальної ради Бориспільської єпархії УПЦ (МП), повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт єпархії.

У засіданні взяли участь керівники єпархіальних відділів. Рада розглянула та обговорила ряд адміністративних питань.

Було затверджено проведення загальної сповіді духовенства та служіння літургії передосвячених дарів у період Великого посту. Після цього керівники єпархіальних відділів оголосили план своєї роботи на 2017 рік.

Зокрема, обговорювалися питання видання посібника з богослужіння з паралельним українським перекладом та єпархіального календаря на 2018 рік, розширення роботи катехізаторських курсів на більшу кількість парафій, молодіжні проекти, перспективи капеланського служіння в українській армії, тюремного служіння.

Також зібранню було представлено новопризначеного керiвника єпархіального вiддiлу з архітектури та охорони церковних пам’яток протоієрея Василія Бринзея.

Теги: