Протестантський єпископ увійшов до Громадської ради при Полтавській ОДАДмитро Лаптєв, єпископ Релігійного управління Полтавського обласного об’єднання Християнських церков «Світло життя», увійшов до новообраної Громадської ради при Полтавській облдержадміністрації, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Vpoltave.info.


Днями Зеленій залі облдержадміністрації за участю 164 делегатів від інститутів громадянського суспільства області відбулися Установчі збори з обрання нового складу Громадської ради при облдержадміністрації на термін каденції 2017-2018 роки.

Вів збори голові ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів О.В.Дербеньов.

Учасники зборів заслухали та взяли до відома звіт голови Громадської ради при облдержадміністрації попередньої каденції Володимира Голуба про роботу дорадчого органу за 2015-2016 роки.

Учасники зборів визначили кількісний склад нової громадської ради, який становитиме 35 осіб.

Після проведення процедури таємного голосування за результатами рейтингового голосування визначили персональний склад громадської ради. Єдиним представником у Раді від релігійної спільноти виявився Дмитро Лаптєв, єпископ Релігійного управління Полтавського обласного об’єднання Християнських церков «Світло життя».

Фото umdpl.info

Теги: