Головна ідея проекту – обмін культурними надбаннями та традиціями за допомогою мистецтва і музики серед молодих людей з різних країн. На учасників чекають дискусії та робота у групах, творчі майстерні, міжкультурні семінари, творчі художні та музичні майстер-класи, екскурсії / навчальні поїздки тощо. Крім того, організатори залучать молодь до традиційного фестивалю Грузії «ART GENE», де учасники матимуть можливість не тільки дізнатися більше про грузинську культуру, а й представити власну.

Після завершення проекту всі учасники отримають Youthpass, спеціальний сертифікат.

За словами голови Клубу «МастерПіс-Львів» Тараса Дзюбанського, «Цей тренінг буде чудовою нагодою для учасників з України представити нашу культуру та звичаї для молоді з інших країн. Одночасно, молоді люди зможуть пізнати культуру та звичаї інших».

Умови участі: переліт, проживання, харчування та участь – безкоштовні (в Грузії учасникам повернуть кошти за самостійно придбані квитки, що буде гарантією участі у заході зі сторони обраних учасників).

Щоби подати заявку, треба написати на електронну адресу masterpeacelviv@gmail.com та вказати в темі листа «Cultural Art Gene Application Form». Дедлайн подачі заявок — 10 травня 2017 року до опівночі за київським часом.

Теги: