Протягом трьох днів учасники сонму задають Господу питання, які хвилюють як віруючих, так і невіруючих - про майбутнє країни, про те, коли закінчиться війна, коли прийде пробудження, про церкву, як їй ефективно діяти у теперішньому суспільстві і, навіть, особисті питання.

"За Своєї суверенної волі Господь часто відкриває на сонмі прийдешні події як у нас в країні, так і за її межами. Так, на сонмах були пророцтва про події на Майдані, про війну на Сході України, про майбутню війну в Сирії, про землетрус в сейсмостійкій зоні Сполучених Штатів Америки, про пробудження в Україні та багато інших", - йдеться в анонсі події.

З пророцтвами попередніх сонмів можна ознайомитися на сайтах Національного Українського Євангелічного Альянсу та церкви «Ранкова Зірка» (м. Київ), які були ініціаторами проведення таких заходів: https://uea.org.ua, https://www.morningstar.kiev.ua.

Сонм пройде за адресою: санаторій «Пролісок», вул. Анатолія Солов'яненка, 369, м. Козин Київської області. Контактні телефони для бронювання місць проживання: 095-502-45-03 та 098-322-32-82.

Теги: