На стадіоні зібралось багато вболівальників, гравцям не бракувало підтримки. Серед гравців були посадовці найвищого в районі та місті рангу – голова райдержадміністрації Юрій Парфенюк, перший заступник Володимир Іщук, міський голова Василь Антонюк, заступник голови районної ради Андрій Бронський, начальник Дубенського відділу ГУ НП Роман Панасюк та активний вболівальник на трибуні голова районної ради Олександр Козак.

Між духовенством та районною владою Рівненщини відбувся благодійний футбольний матч

За команду духовенства виступали благочинний Дубенського міського благочиння протоієрей Василій Лозинський, намісник Свято-Воскресенського Гурбинського чоловічого монастиря ігумен Онуфрій (Ляда), а також священнослужителі єпархії та семінаристи.

Підтримати команду духовенства до Дубна прибули архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон, благочинний Дубенського районного благочиння протоієрей Ігор Загребельний, благочинний Демидівського благочиння протоієрей Василій Іваник, благочинний Млинівського благочиння протоієрей Володимир Левандовський, благочинний Радивилівського благочиння протоієрей Ігор Данилюк.

Відкриття заходу розпочалось з державного гімну України у виконанні учасника проекту «Голос країни» Миколи Бобрика, по завершенні якого архієпископ Іларіон благословив початок дійства.

Проходив матч на рівних, команди обмінялись гострими моментами під час контратак. Перший гол команда посадовців забила під кінець матчу на останній хвилині, перший тайм завершився з рахунком 1:0.

В другому таймі священнослужителі значно додали в грі і на 12 хвилині 2 тайму рахунок зрівнявся. Друга половина гри проходила дуже напружено з постійними атаками та контратаками.

Результат зустрічі 2:1 на користь команди Дубенської райдержадміністрації і Дубенської районної ради.

По закінченню гри було оголошено кількість зібраних коштів – 26520 грн. Зібрані кошти були передані батькам ветерана Збройних Сил України Кудрика Дмитра Васильовича та учаснику АТО Ігнатенку Валерію Леонідовичу на лікування.

Між духовенством та районною владою Рівненщини відбувся благодійний футбольний матч

Наостанок архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон привітав переможців та вручив їм кубок.

Теги: