Інститут хірургії Валіхновського — мультипрофільна хірургічна клініка, головними напрямками діяльності якої є загальна, реконструктивна, пластична, невідкладна хірургія, хірургія травми для дорослих і дітей.

Ростислав Валіхновський – лікар-хірург з 20-річним досвідом. Разом з братом Тарасом Валіхновським вони виконали понад 8000 унікальних реконструктивних операцій, відновивши здоров’я та зовнішність своїм пацієнтам та повернувши їх до повноцінного життя. За роки успішної роботи клініка здобула світове визнання якісного медичного закладу завдяки запровадженню новітніх методик лікування та діагностики.

В рамках Інституту хірургії функціонує Благодійний фонд, який організовує безкоштовну медичну допомогу постраждалим під час збройного конфлікту на сході України, малозабезпеченим і нужденним.

Після освячення владика благословив керівника та співробітників клініки, побажав усім Божої допомоги у справі зцілення ближнього та повернення йому природного образу Божого. Предстоятель також наголосив, що головним для кожного християнина залишається збереження чистоти власної душі та віри, бо саме здоровий бадьорий внутрішній дух є запорукою хорошого фізичного стану.

Теги: