15 грудня 2017 року, з благословення архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора, клірик Мукачівської єпархії протоієрей Володимир Шелемба звершив відспівування  полеглого в АТО військовослужбовця Михайла Кушніра.

Поховання воїна відбулося в його рідному селі Батрадь Берегівського району. Провести в останню путь молодого вояка та віддати йому останні земні почесті прийшли односельці, друзі та побратими.

Кількома днями раніше, з благословення митрополита Полтавського і Миргородського Филипа, настоятель Іоанно-Богословського храму УПЦ (МП) Миргорода протоієрей Петро Товстяк звершив відспівування українського воїна Олександра Зубченка, котрий загинув на сході України.

11 грудня в Покровському храмі УПЦ (МП) села Кам’яне Лебединського району Сумської області відбулося відспівування загиблого в зоні АТО воїна Олександра Прошкіна. З благословіння архієпископа Сумського та Охтирського Євлогія, чин погребіння очолив благочинний Лебединського церковного округу протоієрей Роман Андрухів у співслужінні духовенства благочиння.

Теги: