Було зазначено, що Відділ Видавничого служіння провів місіонерські походи літературних євангелістів на байдарках – 12 маршрутів; на велосипедах – 18 маршрутів. Місіонерське служіння: виїзні служіння груп літературних євангелістів – 71; студентські програми – 5. Участь у Міжнародному конгресі літературних благовісників Румунії у вересні. Підготовка презентацій і матеріалів для розповсюдження місіонерської книги 2017 року в День впливу 15 квітня та під час тижня літературного євангелізму. Закуплено плавзасоби за програмою «Байдарки»: 3 байдарки; 1 катамаран; рятувальні жилети, шоломи, водонепроникні мішки для літератури, намети. За січень-вересень 579 літературних євангелістів розповсюдили 11 890 примірників видань.

Видавниче служіння впровадить проведення програми «Пляжний євангелізм», під час якої пройдуть в середньому 200 населених пунктів. Об’єднає книгонош у групи для місіонерської роботи в більше ніж 350 населених пунктах. Проведе тиждень літературного євангелізму в 3-й декаді квітня. Планує удосконалити часткову фінансову допомогу літературним євангелістам, які займаються служінням повний робочий час та проробляти можливість їхнього офіційного працевлаштування. Завершити об’єм основних робіт з електронних ресурсів видавництва «Джерело життя». Середньомісячне розповсюдження друкованої продукції у 2018 році: кількість розповсюджувачів – 600 осіб; розповсюдити літератури – 12 500 примірників.

У свою чергу, Відділ Молодіжного служіння проведе 10-16 березня тиждень молодіжного служіння, 17 березня Міжнародний день молоді, 18-24 березня Молодіжний молитовний тиждень. У квітні пройде форум з молодіжних малих груп, 7-13 травня - школа лідерів в Євро-Азіатському дивізіоні, 19 травня - конкурс «Світ Біблії».

У рамках проекту «Школа Біблії» почали створювати дитячий мобільний додаток. «Школа Біблії» також планує створити освітянську платформу для залучення молоді, створити версію сайту 2.0 bible.ua.

Теги: