18 квітня у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області відбулась робоча зустріч єпископа Одеського і Балтського Павла з начальником управління, генералом поліції 3-го рангу Дмитром Головіним. На зустрічі було обговорено ряд актуальних питань сьогодення, зокрема, щодо співпраці у соціальних проектах.

За заслуги з відродження духовності та утвердження помісної Української Православної Церкви в Одеській області владика нагородив очільника Одеської поліції грамотою, закликав Боже благословення та побажав сил йому і надалі трудитися на благо українського народу.

Наступного дня, 19 квітня, єпископ Павло провів зустріч з директором Департаменту охорони здоров'я Одеської обласної держарної адміністрації В'ячеславом Полясним.

Єпископ УПЦ КП обговорив питання співпраці з правоохоронцями і медиками Одещини

На зустрічі керуючий єпархією привітав директора Департаменту з Христовим Воскресінням, відзначив його труди грамотою, закликав Боже благословення та побажав сил і надалі трудитися на благо українського народу і України.

В'ячеслав Полясний також привітав єпископа Павла зі святом Пасхи, подарував ікону святого преподобного Амфілохія Почаївського та наголосив на готовності до співпраці. Сторони обговорили ряд питань, що складають взаємний інтерес.

Архіпастиря супроводжував міський благочинний протоієрей Михаїл Демида та головний лікар медико-санітарної частини ВАТ Ексімнафтопродукт Олександр Дзигал.

Теги: