“Під час пограбування загинув американський громадянин, який отримав важкі тілесні ушкодження, несумісні з життям. Під підозрою члени однієї злочинної групи. По гарячих слідах порушники були затримані. Тривають слідчі дії”, – зазначив радник начальника поліції в Одеській області Руслан Форостяк.

Він додав, що поліція перевіряє можливе застосування тортур з метою вимагання грошей. Розслідування перебуває на контролі керівництва поліції Одеської області. Інформацію передали американським колегам, зазначив поліцейський.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на джерело в поліції, підозрювані – вихідці з Кавказу. Одеське видання "Думська" з посиланням на джерела в поліції повідомляє, що зловмисники прийняли пастора однієї з протестантських церков за “міняйла” з ринку Сьомий кілометр.

“Вони увірвалися до нього в квартиру і жорстоко катували священика, вимагаючи показати схованку з грошима (якої, насправді, не було)”, – сказано в публікації.

Видання пише, що затримано трьох підозрюваних, один з них є далеким родичем відомого кримінального авторитета Антимоса і перебуває у розшуку за підозрою в розбійному нападі, інший – під домашнім арештом за ДТП, у третього поки проблем із законом не було.

Те, що сталося, кваліфікували за частиною 2 ст. 115 КК України. Винним загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Теги: