Презентацію анонсує муфтій Духовного управління мусульман України «Умма» шейх Саід Ісмагілов на своїй сторінці в соцмережі Facebook:

— 31 травня об 11.00 на Книжковому арсеналі. Запрошуємо на презентацію 7-го видання перекладу смислів Корану українською мовою (Стамбул, 2018), а також навчального посібника «Ісламознавство» (Ісмагілов С. В., Якубович М. М.) і монографії «Татари на Волині: історія, культура, контакти» (Якубович М. М., Кралюк П. М., Щепанський В. В.).

Також муфтій повідомляє, що на заході турецький каліграф Шехмус Качан познайомить присутніх з мистецтвом ісламської каліграфії.

Крім того, 1 червня о 13:00 на VIII Міжнародному фестивалі «Книжковий арсенал» відбудеться презентація книги авторства відомого дослідника, екс-завідувача відділу з питань тимчасово окупованої території Адміністрації Президента України, координатора Таврійської гуманітарної платформи Андрія Іванця «Перший Курултай: від установчих зборів кримськотатарського народу до національного парламенту (1917–1918 рр.)».

Нагадаємо, з 30 травня до 3 червня 2018 року у Мистецькому арсеналі триватиме VІII Міжнародний фестиваль «Книжковий арсенал» — інтелектуальна подія країни, що об’єднує літературу й мистецтво. Понад 150 видавництв і нішевих проектів представлять свої найкращі новинки, а дизайнери, ілюстратори, художники — виставкові проекти.

Теги: