У хоспісі живуть самотні старенькі з окупованих територій України та тяжкохворі особи. "На жаль, держава не в змозі охопити фінансуванням такі заклади, де утримуються люди, яким приватні, платні хоспіси не по грошах, а в державні їх не візьмуть — бо нема грошей", — кажуть в хоспісі.

Один з учасників поїздки повідомив: "Передають зі слів Абу Хурайри, що посланець Аллага (мир йому і благословення) сказав: «Змагайтеся в добрих справах! Бо настане такий час, коли вранці людина буде вірна, а ввечері стане невірною, і коли ввечері буде вона вірна, а вранці невірною — продасть свою релігію за мирські блага».

На своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук» організація «Мар’ям» дякує всім, хто допоміг організувати й забезпечити поїздку, зокрема відомому українському волонтерові, громадському активістові, людині з особливими потребами Антонові Дубішину та його матері, Наталі.

Кризовий центр «Хоспіс для літніх людей» — місце, де знаходять прихисток самотні літні люди. Хоспіс утримується на волонтерських засадах. Основна мета засновника закладу, Всеукраїнської громадської організації «Допомога», — забезпечити гідну старість літнім людям.

Теги: