Religion.in.ua > Україна > На Рівненщині 60 студентів-п'ятидесятників пройшли навчання для вчителів недільної школи

На Рівненщині 60 студентів-п'ятидесятників пройшли навчання для вчителів недільної школи


31 07 2020
26 липня в с. Морочне, що на Рівненщині, відбулось урочисте зібрання з нагоди випуску вчителів недільної школи Зарічненського району. Шістдесят студентів отримали сертифікати, які підтверджують проходження відповідного навчального курсу, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на сайт п'ятидесятників України.

На зібранні були присутні пресвітери району, ст. пресвітер УЦХВЄ Рівненщини Олександр Коток, академічний декан РДСА Олександр Трофімчук, заступник керівника молоді Обласного об’єднання Анатолій Кибукевич та інші відповідальні служителі.

Випускники підготували програму, наповнену псалмами, віршами, свідченнями.  Місцевий служитель закликав до молитви.

Анатолій Кибукевич зазначив, що можливість навчатися є досить великим привілеєм: «Колись, за часів Саула, в народі був дефіцит кадрів, зокрема, ковалів. І лише пізніше, коли Давид побував у філістимлян, в Ізраїлі почало розвиватися це ремесло. Диявол зацікавлений в тому, щоб в Божому народі був дефіцит кваліфікованих працівників. Ми все маємо робити від душі, немов Господеві. Від душі легше, краще, якісніше!», – сказав Анатолій.

Декан Рівненської духовної семінарії п'ятидесятників Олександр Трофімчук ділився роздумами про те, що потрібно зробити, аби не опинитися легкими на Божих вагах. Підсумовуючи, він зазначив, що найбільшу вагу має покаяння, жертва Ісуса Христа, а тому ніякі людські досягнення не зможуть стати в рівновагу проти Божої святості, стандартів і вимог.

Олександр Коток на основі тексту Божого Слова (Лук.16:2) зауважив, що віруючі люди на землі перебувають у статусі домоправителів, а не господарів. Настане момент, коли кожному потрібно буде давати звіт за своє служіння.

Після вручення сертифікатів слово мав районний служитель Василь Козяр. Було звершено молитви за благословіння майбутніх працівників.






Повернутися назад