21 листопада, в день свята Собору Архистратига Божого Михаїла, і всіх інших Небесних Сил безтілесних, блаженнійший Мефодій, митрополит Київський і всієї України, Предстоятель Української Автокефальної Православної Церкви Мефодій (Кудряков) на запрошення преосвященного Германа, єпископа Чернівецького і Хотинського, з робочим візитом відвідав Буковину, де провів низку важливих зустрічей, передає Uaoc.Net з посиланням на прес-службу Предстоятеля УАПЦ.

Глава УАПЦ обговорив з головою Чернівецької обладміністрації розвиток Української Автокефальної Церкви на Буковині

Зокрема, глава УАПЦ зустрівся з головою Чернівецької обласної державної адміністрації Михайлом Папієвим. Під час зустрічі йшлося про розвиток Української Автокефальної Православної Церкви на Буковині, зокрема про перспективи будівництва нового кафедрального собору в Чернівцях.

Глава облдержадміністрації відзначив, що крайова влада допомагає всім релігійним громадам, які функціонують на території області, адже толерантність у ставленні до різних конфесій – це давні традиції нашого краю і “я буду дотримуватись рівного і справедливого підходу до всіх”.

Митрополит Мефодій подякував Михайлу Папієву за підтримку і сприяння в розвитку духовності на теренах Буковини, та вручив йому почесний орден “Київський Хрест” – вищу нагороду Української Автокефальної Православної Церкви.

Теги: