Глава УГКЦ Святослав (Шевчук): Київська духовна семінарія стала символом греко-католиків України23 червня Предстоятель УГКЦ блаженніший Святослав (Шевчук), узяв участь у святкуванні завершення навчального року Київської Трьохсвятительської духовної семінарії, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на Католицький оглядач.

Вітаючи семінаристів, глава греко-католиків України наголосив на преображенні семінарії. “Про київську семінарію тепер знають і в Римі, і в країнах Західної Європи, і в Північній Америці, і Західній Канаді. До нашої семінарії, яка є невелика і наймолодша з усіх семінарій в Україні,  вже сьогодні приходять люди, щоб спочити у її гілках. Вона стала особливим символом нашої Київської архиєпархії і навіть усієї нашої Церкви поза межами Галичини”, - вважає він.

Наостанок свого слова Святослав (Шевчук) висловив свої побажання семінаристам та викладачам Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ, щоб «ця семінарія, це зерно Царства Небесного, справді росло й розвивалося”.

Теги: