Депутати Львова вдруге відмовили Свідкам Єгови у користуванні земельною ділянкоюДепутати Львівської міськради на сесії 26 липня не надали у користування релігійній громаді Свідків Єгови Шевченківського району земельну ділянку на вул. А. Лінкольна, 3-а, повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на ЗІК.

Зокрема, ухвала передбачала передачу релігійній громаді Свідків Єгови Шевченківського району міста Львова земельної ділянки, площею 0,0578 га на вул. А. Лінкольна, 3-а у постійне користування для обслуговування адміністративної будівлі за рахунок земель житлової та громадської забудови за функцією використання – землі громадського призначення. Але за цю увалу не проголосував жоден депутат.

Нагадаємо, депутати Львівської міської ради на сесії 12 липня не надали у користування релігійній громаді Свідків Єгови Сихівського району земельну ділянку на просп. Червоної Калини, 76-а.

Нагадаємо, що Львів у журналах Свідків Єгови здавна позначається як головне місце, з якого поширюється вчення цієї деномінації в Україні.

Теги: