Вперше в Україні 28-30 серпня 2012 року на території аеродрому міста Калинівка (Вінницька область) відбудеться благочинний музичний фестиваль «Woodstock Україна 2012», повідомляє "Релігія в Україні" з посиланням на i-pro.kiev.ua.


У 2012 році музична програма фестивалю сформована з виступів 36 колективів з України, Польщі та Естонії. Цього року на аеродромі міста Калинівка даруватимуть свою музику такі гурти, як «Мед Хедс», «таРута», Kozak System, «Скрябін», Carrantuohill, Raggafaya, Panke Shava, "Мартові", Веремій та багато інших. Кузьма Скрябін буде ведучим свята. Гості братимуть участь у багатьох заходах, спрямованих на розвиток  і поширення ідей волонтерства та благодійної соціальної активності.


Фестиваль «Woodstock Україна 2012» є відкритим та безкоштовним для усіх охочих.

Вперше фестиваль «Woodstock Music & Art Fair» відбувся 15-18 серпня 1969 року на фермі у сільській місцевості Бетел штату Нью-Йорк в США. З того часу під «WOODSTOCK’ом» розуміють не лише один із наймасштабніших і найвизначніших в історії рок-фестивалів ‒ він є символом вільного, мирного співжиття і взаємної допомоги величезної кількості споріднених ідеєю людей.


Організатор фестивалю – Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця» – переносить європейські волонтерські цінності на ґрунт України. Фестиваль започатковано у подяку волонтерам фонду, завдяки яким вже вдалося придбати медичне обладнання для дітей та дитячих лікарень і які хочуть здійснювати такі проекти надалі.

Теги: