У Києві відбудеться міжконфесійна панельна дискусія “Як заповнити церкви студентами?”7 березня міжконфесійний рух Співдружність студентів-християн України (ССХ-Україна) проведе панельну дискусію “Як заповнити церкви студентами”, повідомляє кореспондент порталу "Релігія в Україні".

Учасники події розглянуть питання сучасної місії серед студентів вищих навчальних закладів, її актуального стану, а також дадуть відповідь на питання “Які теми «зачіпають» інтереси студентів і які пішли в небуття?”, “Хто для студентів «герой» і хто «ворог»?”, “Чим благовістя студентам в 2017-му відрізняється від попередніх років революції та війни? (2013-2016)”, “Як 2017-й використати для благовістя серед студентів, тобто майбутніх лідерів?”, “Що робити із застарілим іміджем церкви в студентському середовищі?”, “Наскільки адекватні наші ранішні техніки досягнення молоді та студентів зокрема?" та інші.

“Теоретичний” підхід до справи представлять президент Християнського центру "Реаліс" Сергій Тимченко, завідувач кафедри богослов`я Української євангельської теологічної семінарії Федір Райчинець та пастор київської церкви "Skeemans church" Ольга Потирайло.

Про “практичний” бік місії серед українських студентів говоритимуть працівники “ССХ-Україна” Марина Гнатишина, Олександр Жакун, Поліна Бірюкова та Михайло Мельніков. Окрім того, в профільній панельній дискусії візьме участь молодіжний лідер церкви ЄХБ "Пробудження" Роман Пастух та студент НПУ ім. Драгоманова Владислав Кравченко.

Час та місце проведення панельної дискусії: з 18.30 по 20.30, Київ, вул. Ділова, 5а, другий поверх, у приміщенні "Київської школи фотографії" (в 5 хв. від м. Олімпійська).

Участь у заході безкоштовна, необхідна реєстрація. Висвітлення події - Facebook: https://www.facebook.com/events/708371216000385/ , Вконтакте: https://vk.com/studentsgotothechurch. Додаткова інформація за тел. 096 961 91 28.

Фото Facebook

Теги: