Захід розпочався із зібрання біля міської адміністрації, куди прибули молодь, духові оркестри, хорові колективи, християнські гурти, дитячі ансамблі, солісти виконавці та всі бажаючі взяти активну участь у парадному марші вулицями міста Хотин.

Під час офіційного відкриття фестивалю зі словом привітання і молитви виступив керівник Буковинської конференції Церкви адвентистів сьомого дня Іван Завадюк, адже ціль фестивалю — підняття духовності та моралі в суспільстві. Після нього виступали голова Хотинської районної ради Олександр Плаксивий та перший заступник голови районної адміністрації Володимир Марценкевич, які підтримали цю ідею.

З великим подивом спостерігали за парадом жителі та гості Хотина, де на початку колони, яка складалася з майже 500 осіб, рухався патрульний автомобіль поліції, за ним ішли учасники фестивалю з повітряними кульками, на яких було зображено символіку «R500» та «Я веду здоровий спосіб життя».

Колона, пройшовши вулицями міста, зійшла до фортеці, де була приготована сцена і все необхідне для програми. Потім присутні насолоджувалися піснями і музичними творами, виконавцями яких були хорові колективи, оркестри, дитячі гурти та вокалісти.

Музичний фестиваль «Слава тільки Богу» у Хотині відвідали біля тисячі осіб. Адвентистська церква на Буковині, учасники та гості фестивалю висловили подяку організаторам фестивалю за їхній внесок: члену міжконфесійного оргкомітету при Хотинській районній державній адміністрацій з питань проекту R500 в районі Григорію Чайнику та члену обласного оргкомітету R500, директору відділу освіти Буковинської конференції Адвентистської церкви Івану Чернушці.

Теги: