25-26 травня у Львові відбудеться Міжнародна біблійна конференція за участю архиєпископа Джанфранко Равазі, Президента Папської ради у справах культури.


Протягом двох днів в Українському католицькому університеті триватиме конференція. Видатні українські біблеісти розкажуть про Святе Письмо і його тлумачення в літургійно-культурному контексті, в українській культурі, у вихованні християнської спільноти, в сакральному мистецтві, в українській релігійній духовності. Будуть проведені дискусії про Святе Письмо.


Архиєпископ Джанфранко Равазі, Президент Папської ради у справах культури, матиме доповіді на тему: «Святе письмо та культура» і «Святе письмо та літургія». В рамках конференції буде презентовано український переклад книжки архієпископа «Коментар Пісні пісень».


Також відбудеться зустріч архієпископа зі студентською молоддю на тему «Біблія і культура», представлення документу «Тлумачення Святого Письма в Церкві».


Міжнародну біблійну конференцію у Львові організовує Патріарша катехитична комісія УГКЦ, Катехитично-педагогічний інститут Українського Католицького Університету та Університет банківської справи за підтримки Львівської міської ради.

Теги: