Воїни-мусульмани отримали не лише духовні настанови й змогу відправити молитву разом з імамами, але й цілком земні радощі, як-от смаколики (оливкова олія, халяльні ковбаси і сосиски, медикаменти, консерви, рис, м’ясо), а також такі необхідні для безпеки бійців новенькі камуфляжні костюми.

«Велика подяка всім, хто посприяв і підтримав цю термінову поїздку у Донецький сектор зони ООС. Хлопці чекали на обіцяну форму, халяльні продукти, а також на візит і духовну підтримку капеланів. Захист Вітчизни не закінчується ні вдень, ні вночі, а самі захисники потребують ваших молитов! Боже, бережи Україну!» — наголошують імами ВКМУ.

Особливу подяку ВКМУ висловлює Світлані Каліновській, Ніні Католіній, Наталці Шуварській-Червонюк і Тетяні Колотиловій — за військову форму і постійну підтримку.

Нагадаємо, що у матеріалі «Імами потрібні не лише в мечетях, а й на передовій — як капелани» йшлося про те, що мусульмани, які воюють на боці України на Сході й віддають свої життя за неї, потребують духовної підтримки імамів-капеланів.

Теги: